Gestionarea comenzilor în Shop

După ce o comandă este adăugată în Shop, puteți edita informațiile de urmărire sau puteți marca comanda ca livrată. De asemenea, puteți partaja confirmarea comenzii sau puteți arhiva ori șterge o comandă.

În această secțiune

Aveți nevoie de mai mult ajutor?Discutați cu noi prin chat în direct