Gestionarea contului dvs. Shop și a datelor

Contul dvs. Shop vă stochează detaliile de contact și se conectează la Shop Pay, la urmărirea comenzilor și la funcțiile pentru cumpărături. Această pagină acoperă actualizarea detaliilor contului dvs., renunțarea la Shop Pay, ștergerea contului Shop și ștergerea permanentă a datelor dvs. cu caracter personal din Shop.

Actualizarea detaliilor contului dvs. Shop

Detaliile contului dvs. Shop includ adresa de e-mail, numărul de telefon și numele dvs.

Schimbarea adresei de e-mail a contului dvs. Shop

Adresa dvs. de e-mail este identificatorul unic al contului dvs. Shop și nu poate fi modificată. Pentru a folosi o altă adresă de e-mail pentru Shop, creați un cont nou și ștergeți-vă contul existent.

Schimbarea numărului de telefon al contului dvs. Shop

Pentru a schimba numărul de telefon din contul dvs. Shop, consultați secțiunea Schimbarea numărului de telefon pentru Shop Pay.

Actualizarea numelui dvs. în Shop

Numele asociat contului dvs. Shop este folosit pentru a vă identifica contul în timpul conectării și se sincronizează cu magazinele online atunci când vă conectați la contul de client folosind Shop. Vă puteți actualiza prenumele și numele din contul dvs. Shop în aplicația Shop sau pe site-ul web Shop.

Pași:

Aplicația Shop
  1. Din aplicația Shop, în fila home, atingeți pictograma Cont.

  2. Atingeți-vă cardul de profil.

  3. Atingeți câmpul Prenume sau Nume.

  4. Actualizați-vă numele, apoi atingeți Salvează.

Browser web
  1. Într-un browser web, conectați-vă la Shop.

  2. Faceți clic pe pictograma Cont, apoi faceți clic pe Profil.

  3. Faceți clic pe câmpul Prenume sau Nume.

  4. Actualizați-vă numele, apoi faceți clic pe Salvează.

Renunțarea la Shop Pay sau ștergerea contului dvs. Shop

Renunțarea la Shop Pay și ștergerea contului dvs. Shop sunt acțiuni diferite. Înainte de a face modificări la contul dvs. Shop, consultați fiecare secțiune pentru a stabili dacă doriți să renunțați la Shop Pay sau să vă ștergeți contul Shop.

Renunțarea la Shop Pay

Renunțați la Shop Pay atunci când doriți să nu mai folosiți Shop Pay ca metodă de plată, dar doriți în continuare să vă păstrați contul Shop pentru urmărirea comenzilor și pentru cumpărături.

Când renunțați la Shop Pay, numărul dvs. de telefon și datele stocate sunt șterse din Shop Pay. Nu mai aveți acces la următoarele funcții:

Puteți folosi în continuare Shop pentru a vă urmări comenzile și a face cumpărături. Dacă doriți să folosiți din nou Shop Pay după ce ați renunțat la acesta, conectați-vă la Shop cu adresa dvs. de e-mail și cu numărul dvs. de telefon.

Pentru a renunța la Shop Pay, introduceți-vă numărul de telefon mobil în formularul de renunțare la Shop Pay, apoi atingeți Trimite solicitarea.

Ștergerea contului dvs. Shop

Ștergeți-vă contul Shop atunci când nu mai doriți să folosiți contul Shop, Shop Pay, urmărirea comenzilor sau funcțiile pentru cumpărături în aplicația Shop.

Ștergerea contului Shop elimină adresa dvs. de e-mail, numărul de telefon și alte date din Shop. După ce vă ștergeți contul Shop, nu mai aveți acces la următoarele funcții:

Ștergerea contului dvs. Shop nu șterge permanent datele cu caracter personal din niciun magazin de la care ați făcut cumpărături. Pentru a folosi din nou Shop după ștergerea contului dvs., trebuie să creați un nou cont Shop.

Vă puteți șterge contul Shop în aplicația Shop sau într-un browser web.

Pași:

Aplicația Shop
  1. Din aplicația Shop, în fila home, atingeți pictograma Cont.

  2. Atingeți Date și confidențialitate.

  3. Atingeți Șterge contul > Șterge contul.

  4. În caseta de dialog Sigur doriți să vă ștergeți contul?, atingeți Șterge contul.

Browser web

Pentru a vă șterge contul Shop folosind un browser web, conectați-vă la contul dvs. Shop la https://shop.app/opt-out, apoi urmați instrucțiunile pentru a vă șterge contul.

Ștergerea permanentă a datelor dvs. cu caracter personal din Shop

Dacă folosiți Shop sau Shop Pay și doriți să vă ștergeți permanent datele cu caracter personal, accesați secțiunea Controale de confidențialitate Shopify și faceți clic pe Șterge-mi datele. Acest lucru nu șterge permanent datele cu caracter personal din niciun magazin de la care ați făcut cumpărături.