Gestionați conturile conectate
Conturile și aplicațiile pot fi conectate la Shop în următoarele moduri:
- Puteți conecta manual conturile Gmail sau Outlook pentru a urmări comenzile prin e-mail.
- O conexiune Meta este creată atunci când vă conectați la Shop dintr-o aplicație Meta.
- Shop Minis se conectează atunci când le acordați permisiunea de a vă accesa contul.
Puteți gestiona toate aceste conexiuni în secțiunea Conexiuni din ecranul Contului dumneavoastră.
Pe această pagină
Conectați conturi de e-mail suplimentare la Shop
După ce creați un cont Shop, puteți conecta conturi de e-mail Gmail sau Outlook suplimentare, pe care să le utilizați ca surse pentru a urmări automat comenzile.
Pași:
Din aplicația Shop, în fila
, atingeți pictograma Cont.
Atingeți Conexiuni.
În secțiunea Conectați un cont nou, efectuați una dintre următoarele acțiuni:
- Pentru a conecta un cont Gmail, atingeți Gmail.
- Pentru a conecta un cont Outlook, atingeți Outlook.
- Atingeți Continuare, apoi urmați instrucțiunile pentru a vă conecta la contul dumneavoastră.
Conectarea la Shop pe Meta
Când vă conectați la Shop dintr-un magazin Shopify aflat într-o aplicație sau suprafață Meta, cum ar fi Instagram sau Facebook, vă conectați cu Meta. Meta stochează un token securizat asociat contului dumneavoastră Shop, care vă menține conectat la Shop în cadrul aplicațiilor Meta fără a fi nevoie să vă verificați din nou identitatea de fiecare dată.
Puteți dezactiva persistența conectării Shop cu Meta în orice moment deconectând-o de la Shop. Acest lucru vă va deconecta de la sesiunile viitoare din cadrul aplicațiilor Meta.
Deconectați un cont sau Shop Mini de la Shop
Puteți deconecta un cont de e-mail secundar, un cont Meta sau o conexiune Shop Mini de la Shop.
Pași:
Din aplicația Shop, în fila
, atingeți pictograma Cont.
Atingeți Conexiuni.
În secțiunea Conturile dumneavoastră conectate, efectuați una dintre următoarele acțiuni:
- Pentru a deconecta un cont de e-mail sau Meta, atingeți adresa de e-mail sau contul Meta pe care doriți să-l eliminați, apoi atingeți Deconectați contul.
- Pentru a revoca accesul pentru un Shop Mini, atingeți Shop Mini pe care doriți să-l gestionați, apoi atingeți Revocați accesul.