Správa pripojených účtov
Účty a aplikácie možno k aplikácii Shop pripojiť nasledujúcimi spôsobmi:
- Na sledovanie objednávok z e-mailov môžete ručne pripojiť účty Gmail alebo Outlook.
- Pripojenie k účtu Meta sa vytvorí, keď sa prihlásite do aplikácie Shop z aplikácie Meta.
- Aplikácie Shop Minis sa pripoja, keď im udelíte povolenie na prístup k účtu.
Všetky tieto pripojenia môžete spravovať v časti Pripojenia na obrazovke účtu.
Na tejto stránke
Pripojenie ďalších e-mailových účtov k aplikácii Shop
Po vytvorení účtu Shop môžete pripojiť ďalšie e-mailové účty Gmail alebo Outlook a použiť ich ako zdroje na automatické sledovanie objednávok.
Kroky:
V aplikácii Shop na karte
ťuknite na ikonu Účet.
Ťuknite na Pripojenia.
V časti Pripojiť nový účet vykonajte jeden z týchto krokov:
- Ak chcete pripojiť účet Gmail, ťuknite na Gmail.
- Ak chcete pripojiť účet Outlook, ťuknite na Outlook.
- Ťuknite na Pokračovať a postupujte podľa výziev na prihlásenie do účtu.
Prihlásenie do aplikácie Shop v službách Meta
Keď sa prihlásite do aplikácie Shop z obchodu Shopify v aplikácii alebo prostredí Meta, napríklad na Instagrame alebo Facebooku, pripájate sa k službám Meta. Meta ukladá zabezpečený token prepojený s vaším účtom Shop, ktorý vás udržiava prihlásených do aplikácie Shop v rámci služieb Meta bez toho, aby ste museli zakaždým znova overovať svoju identitu.
Trvalé prihlásenie do aplikácie Shop prostredníctvom služieb Meta môžete kedykoľvek vypnúť jej odpojením od aplikácie Shop. Týmto sa odhlásite z budúcich relácií v aplikáciách Meta.
Odpojenie účtu alebo Shop Mini od aplikácie Shop
Od aplikácie Shop môžete odpojiť sekundárny e-mailový účet, účet Meta alebo pripojenie Shop Mini.
Kroky:
V aplikácii Shop na karte
ťuknite na ikonu Účet.
Ťuknite na Pripojenia.
V časti Vaše pripojené účty vykonajte jeden z týchto krokov:
- Ak chcete odpojiť e-mailový účet alebo účet Meta, ťuknite na e-mailovú adresu alebo účet Meta, ktorý chcete odstrániť, a potom ťuknite na Odpojiť účet.
- Ak chcete zrušiť prístup pre Shop Mini, ťuknite na Shop Mini, ktorý chcete spravovať, a potom ťuknite na Zrušiť prístup.