Administrer dine forbundne konti
Konti og apps kan forbindes til Shop på følgende måder:
- Du kan forbinde Gmail- eller Outlook-konti manuelt for at spore mailordrer.
- Der oprettes en Meta-forbindelse, når du logger ind på Shop fra en Meta-app.
- Shop Minis forbindes, når du giver dem tilladelse til at tilgå din konto.
Du kan administrere alle disse forbindelser under Forbindelser på din kontoskærm.
På denne side
Forbind yderligere mailkonti til Shop
Når du har oprettet en Shop-konto, kan du forbinde yderligere Gmail- eller Outlook-mailkonti, som du kan bruge som kilder til at spore ordrer automatisk.
Fremgangsmåde:
Tryk på ikonet for Konto under fanen
i Shop-appen.
Tryk på Forbindelser.
Gør et af følgende i afsnittet Forbind en ny konto:
- Hvis du vil forbinde en Gmail-konto, skal du trykke på Gmail.
- Hvis du vil forbinde en Outlook-konto, skal du trykke på Outlook.
- Tryk på Fortsæt, og følg derefter prompterne for at logge ind på din konto.
Shop-login på Meta
Når du logger ind på Shop fra en Shopify-butik i en Meta-app eller -overflade som f.eks. Instagram eller Facebook, opretter du forbindelse til Meta. Meta gemmer et sikkert token, der er knyttet til din Shop-konto, hvilket holder dig logget ind på Shop i Meta, uden at du behøver at bekræfte din identitet igen hver gang.
Du kan til enhver tid slå varigt Shop-login via Meta fra ved at afbryde forbindelsen fra Shop. Dette vil logge dig ud af fremtidige sessioner i Meta-apps.
Afbryd forbindelsen til en konto eller Shop Mini fra Shop
Du kan afbryde forbindelsen til en sekundær mailkonto, en Meta-konto eller en forbindelse til Shop Mini fra Shop.
Fremgangsmåde:
Tryk på ikonet for Konto under fanen
i Shop-appen.
Tryk på Forbindelser.
Gør et af følgende i afsnittet Dine forbundne konti:
- For at afbryde forbindelsen til en mail- eller Meta-konto skal du trykke på den mailadresse eller Meta-konto, du vil fjerne, og derefter trykke på Afbryd forbindelse til konto.
- For at tilbagekalde adgangen for en Shop Mini skal du trykke på den Shop Mini, du vil administrere, og derefter trykke på Tilbagekald adgang.