Synchronizácia nákupného košíka
Synchronizácia nákupného košíka sa spustí po vytvorení košíka v online obchode a prenesie sa do aplikácie Shop. Košíky vytvorené v aplikácii Shop alebo na webovom sídle Shop sa do online obchodu nesynchronizujú. Po synchronizácii košíka z online obchodu do aplikácie Shop sa však úpravy obsahu zobrazujú v službe Shop aj v košíku v online obchode.
Keď sa prihlásite pomocou služby Shop alebo si vytvoríte účet Shop, košíky, ktoré ste predtým začali plniť v zapojených online obchodoch počas predchádzajúcich návštev, sa môžu taktiež synchronizovať so službou Shop, nielen košíky z aktuálnej relácie.
Na tejto stránke
Synchronizácia nákupného košíka
Váš nákupný košík sa bude medzi reláciami na zapojených online obchodoch, v aplikácii Shop a na webovom sídle Shop synchronizovať vždy, keď urobíte niektorý z týchto krokov:
- V košíku alebo v pokladni vyberte Shop Pay ako spôsob platby.
- Prihláste sa pomocou aplikácie Shop do svojho zákazníckeho účtu v zapojenom online obchode, ktorý ponúka Shop Pay ako spôsob platby.
- Navštívte zapojený online obchod, keď ste prihlásení do aplikácie Shop v prehliadači Chrome alebo Chromium, bez ohľadu na to, či ste v danom online obchode prihlásení do svojho účtu Shop.
Dôležité informácie o synchronizácii nákupného košíka
Prečítajte si nasledujúce informácie o synchronizácii nákupného košíka:
- Najnovšie aktualizovaný košík má prednosť pred staršími košíkmi.
- Aby sa produkty zosynchronizovali, musia byť k dispozícii na oboch platformách. Produkty, ktoré sú k dispozícii iba v aplikácii Shop alebo iba v online obchode, sa medzi košíkmi nezosynchronizujú.
- Keď sa odhlásite z aplikácie Shop, synchronizácia košíka sa pozastaví, kým sa znova neprihlásite pomocou aplikácie Shop počas svojej ďalšej nákupnej relácie.