Gestionarea profilului dvs. Shop
Profilul dvs. Shop include fotografia de profil, numele afișat și colecțiile publice pe care le-ați creat. Profilul dvs. este ascuns până când creați prima dvs. colecție publică. După ce creați o colecție publică, numele dvs. afișat, fotografia de profil și un link către profilul complet se afișează în Shop alături de colecțiile dvs. publice.
Profilul dvs. poate stoca, de asemenea, detalii personale opționale, cum ar fi genul, data nașterii, mărimile pentru încălțăminte, cămăși și pantaloni, precum și preferințele dvs. de îngrijire a pielii și a părului.
Pe această pagină
Editați-vă profilul Shop
Dacă este disponibil prin contul de e-mail sincronizat cu contul dvs. Shop, prenumele asociat contului dvs. de e-mail este numele dvs. de afișare implicit al profilului Shop. Puteți să vă actualizați numele de afișare al profilului Shop și fotografia.
Pașii din aplicația Shop:
- Din aplicația Shop, atingeți pictograma profilului dvs.
- Atingeți numele și e-mailul dvs. în partea de sus a ecranului.
- Efectuați oricare dintre următoarele acțiuni:
- Pentru a vă actualiza numele afișat, atingeți „Vizualizare profil public”, apoi atingeți „Editare profil” și editați câmpul Nume afișat.
- Pentru a vă actualiza secțiunea bio, atingeți „Vizualizare profil public”, apoi atingeți „Editare profil” și editați câmpul „Bio”.
- Pentru a vă schimba fotografia de profil, atingeți pictograma creion, apoi efectuați una dintre următoarele acțiuni în caseta de dialog:
- Pentru a încărca o fotografie nouă de pe dispozitivul dvs., atingeți Încărcare, selectați o fotografie de pe dispozitiv, apoi atingeți Salvare.
- Pentru a face o fotografie nouă cu camera dispozitivului dvs.:
- Atingeți Faceți o fotografie, apoi atingeți Realizați fotografia pentru a face o poză.
- Opțional: pentru a reface fotografia, atingeți Refacere.
- După ce ați făcut fotografia pe care doriți să o utilizați pentru profilul dvs., atingeți Alegere, apoi atingeți Salvare.
- Pentru a șterge fotografia de profil actuală fără a o înlocui, atingeți Ștergere fotografie actuală, apoi atingeți Ștergere.
- Atingeți Terminat.
Gestionarea setărilor dvs. de personalizare în Shop:
Pentru a adăuga detalii personale în profil, deschideți aplicația Shop, atingeți pictograma de profil, apoi atingeți numele și e-mailul dvs. în partea de sus a ecranului. Puteți adăuga detalii cum ar fi genul, data nașterii, mărimile pentru încălțăminte, cămăși și pantaloni, precum și preferințele dvs. de îngrijire a pielii și a părului. Shop utilizează aceste detalii pentru a oferi recomandări de produse mai relevante pentru dvs. Adăugarea acestora este opțională și le puteți examina, actualiza sau elimina în orice moment. Puteți afla mai multe despre gestionarea setărilor de personalizare în Shop aici.
De asemenea, puteți gestiona aceste setări pe site-ul web Shop. Accesați site-ul web Shop, faceți clic pe fila Cont din colțul din stânga jos, apoi faceți clic pe Profil. Efectuați modificările dorite, apoi faceți clic pe Salvează.
Opțional: Adăugați alte persoane pentru care faceți cumpărături. Puteți adăuga un pseudonim pentru fiecare persoană, alături de data nașterii, genul, mărimile pentru încălțăminte, cămăși și pantaloni, precum și preferințele de îngrijire a pielii și a părului. Shop le va reține mărimile și celelalte preferințe atunci când le menționați numele.
Partajați URL-ul profilului dvs. Shop
- Din aplicația Shop, atingeți pictograma profilului dvs.
- Atingeți Vizualizare profil public.
- Atingeți pictograma de partajare, apoi copiați sau trimiteți linkul pentru a vă partaja profilul.