ניהול החשבון והנתונים שלך ב-Shop
חשבון ה-Shop שלך כולל את פרטי יצירת הקשר שלך, ומחבר אותך ל-Shop Pay, למעקב אחר הזמנות ולקניות. דף זה עוסק בעדכון הגדרות החשבון שלך, בביטול הסכמה ל-Shop Pay, במחיקת חשבון ה-Shop שלך ובמחיקת הנתונים האישיים שלך מ-Shop. מאחר שכל פעולה משפיעה על החשבון שלך באופן שונה, בדוק מה משתנה לפני שתקבל החלטה.
בדף זה
עדכון הגדרות החשבון שלך ב-Shop
הגדרות החשבון שלך ב-Shop כוללות את כתובת הדוא"ל, מספר הטלפון והשם שלך.
שינוי כתובת הדוא"ל של חשבון Shop
כתובת הדוא"ל שלך היא המזהה הייחודי של חשבון Shop שלך, ולא ניתן לשנות אותה. כדי להשתמש בכתובת דוא"ל אחרת עבור Shop, עליך ליצור חשבון חדש ולמחוק את החשבון הקיים שלך.
שינוי מספר הטלפון של חשבון Shop
כדי לשנות את מספר הטלפון בהגדרות החשבון שלך ב-Shop, עיין בסעיף שינוי מספר הטלפון שלך ב-Shop Pay.
עדכון השם שלך ב-Shop
השם המשויך לחשבון Shop משמש לזיהוי החשבון שלך בעת הכניסה, ומסתנכרן אל חנויות מקוונות כאשר אתה נכנס אל חשבון הלקוח שלך באמצעות Shop. תוכל לעדכן את השם ושם המשפחה שלך מהגדרות החשבון ב-Shop מתוך יישום Shop או באתר של Shop.
שלבים:
יישום Shop
מתוך יישום Shop, בכרטיסייה
, הקש על הסמל Account.
הקש על
הגדרות > חשבון וכניסה.
הקש על שם.
בתיבת הדו-שיח, עדכן את שמך, ולאחר מכן הקש על שמירה.
דפדפן אינטרנט
בדפדפן אינטרנט, היכנס אל Shop.
עבור אל הדף חשבון וכניסה.
לחץ על השדה שם.
בתיבת הדו-שיח, עדכן את שמך, ולאחר מכן לחץ על שמירה.
ביטול הסכמה ל-Shop Pay או מחיקת החשבון שלך ב-Shop
ביטול הסכמה ל-Shop Pay ומחיקת חשבון ה-Shop שלך הן פעולות שונות. לפני ביצוע שינויים בחשבון ה-Shop שלך, עיין בכל מקטע כדי להחליט אם ברצונך לבטל את ההסכמה ל-Shop Pay, או למחוק את החשבון שלך ב-Shop.
ביטול הסכמה ל-Shop Pay
בטל את ההסכמה ל-Shop Pay כאשר ברצונך להפסיק להשתמש ב-Shop Pay כאמצעי תשלום, אך עדיין ברצונך לשמור את חשבון ה-Shop שלך למטרות מעקב אחר הזמנות וקניות.
בעת ביטול הסכמה ל-Shop Pay, מספר הטלפון והנתונים השמורים שלך נמחקים מ-Shop Pay. לא תהיה לך יותר גישה לתכונות הבאות:
- תשלום מואץ בחנויות המציעות את Shop Pay כאמצעי תשלום
- צבירת Shop Cash
- גישה לכל יתרת Shop Cash שנותרה וצברת
- Shop Pay Installments
עדיין תוכל להשתמש ב-Shop כדי לעקוב אחר ההזמנות שלך ולערוך קניות. אם תרצה להשתמש שוב ב-Shop Pay לאחר ביטול ההסכמה, היכנס אל Shop באמצעות כתובת הדוא"ל ומספר הטלפון שלך.
כדי לבטל את ההסכמה לשימוש ב-Shop Pay, הזן את מספר הטלפון הנייד שלך בטופס ביטול ההסכמה של Shop Pay, ולאחר מכן הקש על שליחת בקשה.
מחיקת חשבון Shop שלך
מחק את חשבון Shop שלך כשאינך רוצה יותר להשתמש בחשבון Shop שלך, ב-Shop Pay, במעקב אחר הזמנות או בתכונות הקניות ביישום Shop.
מחיקת חשבון Shop שלך תסיר את כתובת הדוא"ל, מספר הטלפון ונתונים אחרים שלך מ-Shop. לאחר מחיקת חשבון Shop שלך, לא תהיה לך יותר גישה לתכונות הבאות:
- כל Shop Cash שהרווחת
- Shop Pay
- Shop Pay Installments
- עדכונים על מעקב אחר משלוחים ביישום Shop
- תכונות קניות ביישום Shop
מחיקת חשבון Shop שלך אינה מוחקת נתונים אישיים מחנויות שרכשת בהן. כדי להשתמש שוב ב-Shop לאחר מחיקת החשבון, יהיה עליך ליצור חשבון Shop חדש.
באפשרותך למחוק את חשבון Shop שלך ביישום Shop או בדפדפן אינטרנט.
שלבים:
יישום Shop
מתוך יישום Shop, בכרטיסייה
, הקש על הסמל Account.
הקש על
הגדרות > נתונים ופרטיות.
הקש על מחיקת חשבון > מחיקת חשבון.
בתיבת הדו-שיח האם ברצונך למחוק את החשבון?, הקש על מחיקת חשבון.
דפדפן אינטרנט
כדי למחוק את חשבון Shop שלך באמצעות דפדפן אינטרנט, היכנס לחשבון Shop שלך בכתובת https://shop.app/opt-out, ולאחר מכן פעל לפי ההנחיות למחיקת החשבון שלך.
מחיקת הנתונים האישיים שלך מ-Shop
אם אתה משתמש ב-Shop או ב-Shop Pay וברצונך למחוק את הנתונים האישיים שלך, עבור אל בקרות הפרטיות של Shopify ולחץ על מחיקת הנתונים שלי. פעולה זו לא תמחק נתונים אישיים מחנויות שרכשת בהן.