Synkronisering av handlekurv
Handlekurven din synkroniseres i begge retninger mellom deltakende nettbutikker og Shop. En handlekurv du starter i en nettbutikk, synkroniseres til Shop, og en handlekurv du starter i Shop-appen eller på Shop-nettstedet, synkroniseres tilbake til den nettbutikken. Oppdateringer i handlekurven gjelder begge steder, og handlekurven følger deg når du bytter enhet.
Når du logger inn med Shop eller oppretter en Shop-konto, kan handlekurver du tidligere har startet i deltakende nettbutikker under tidligere besøk, også synkroniseres til Shop, ikke bare handlekurver fra den gjeldende økten din.
Synkronisering av handlekurven din
Handlekurven synkroniseres mellom øktene dine i deltakende nettbutikker, Shop-appen og Shop-nettstedet når du gjør noe av følgende:
- Velg Shop Pay som betalingsmåte i handlekurven eller i kassen.
- Logg inn på kundekontoen din i en deltakende nettbutikk med Shop. I noen nettbutikker synkroniseres handlekurven din også når du logger inn med e-postadressen til Shop-kontoen din.
- Besøk en deltakende nettbutikk etter at du har logget inn med Shop i en annen nettleserøkt, uavhengig av om du er logget inn med Shop-kontoen din i den aktuelle nettbutikken.
Viktig å tenke på ved synkronisering av handlekurven
Les gjennom følgende punkter om synkronisering av handlekurven din:
- Bare én handlekurv synkroniseres om gangen. Hvis du allerede har en handlekurv der du handler, blir ikke den handlekurven erstattet, og handlekurvene slås ikke sammen.
- Produktene må være tilgjengelige der du handler for at du skal kunne kjøpe dem. En vare som er eksklusiv for Shop, kan fortsatt synkroniseres til handlekurven i nettbutikken, men du kan ikke kjøpe den der.
- Synkronisering av handlekurv kan være begrenset etter område. Hvis du handler fra et annet område enn der handlekurven ble opprettet, er det ikke sikkert at handlekurven følger deg.