Sincronización do carro de compra

O teu carro de compra sincronízase en ambas as direccións entre as tendas en liña participantes e Shop. Un carro que comeces nunha tenda en liña sincronizarase con Shop, e un carro que inicies na aplicación Shop ou no sitio web de Shop sincronizarase de volta con esa tenda en liña. As actualizacións do carro aplícanse en ambos os dous lugares e o carro acompáñate cando cambias de dispositivo.

Cando inicias sesión con Shop ou creas unha conta de Shop, os carros que iniciases en tendas en liña participantes durante visitas anteriores tamén se poderán sincronizar con Shop, non só os da túa sesión actual.

Sincronizar o carro de compra

O carro de compra sincronízase entre as túas sesións das tendas en liña participantes, da aplicación Shop e do sitio web de Shop cando fas o seguinte:

  • Seleccionar Shop Pay como método de pagamento no carro ou no proceso de pagamento.
  • Inicia sesión na túa conta de cliente nunha tenda en liña participante con Shop. Nalgunhas tendas en liña, ao iniciar sesión co enderezo de correo electrónico da túa conta de Shop tamén se sincronizará o teu carro.
  • Visita unha tenda en liña participante despois de iniciar sesión con Shop durante outra sesión de navegador, independentemente de se iniciaches sesión coa túa conta de Shop nesa tenda en liña.

Consideracións para sincronizar o teu carro de compra

Revisa as seguintes consideracións sobre a sincronización do teu carro de compra:

  • Só se sincroniza un carro de cada vez. Se xa tes un carro onde estás a comprar, este non se substituirá nin tampouco se combinarán os teus carros.
  • Os produtos deben estar dispoñibles alí onde estás a comprar para poder compralos. Un artigo exclusivo de Shop pódese sincronizar igual co carro da túa tenda en liña, pero non o poderás comprar alí.
  • A sincronización de carros pode estar limitada segundo a rexión. Se compras desde unha rexión diferente á que se creou o teu carro, é posible que este non se traslade contigo.
Precisas máis axuda?Chatea connosco