Ostoskorin synkronointi
Ostoskorisi synkronoituu kumpaankin suuntaan osallistuvien verkkokauppojen ja Shopin välillä. Ostoskori, jonka aloitat verkkokaupassa, synkronoituu Shopiin, ja ostoskori, jonka aloitat Shop-sovelluksessa tai Shopin verkkosivulla, synkronoituu takaisin kyseiseen verkkokauppaan. Ostoskorin päivitykset näkyvät molemmissa paikoissa, ja ostoskorisi siirtyy mukanasi, kun vaihdat laitteita.
Kun kirjaudut sisään Shopiin tai luot Shop-tilin, Shopiin voi synkronoitua nykyisen istuntosi ostoskorien lisäksi myös ostoskoreja, joita olet aloittanut osallistuvissa verkkokaupoissa aiempien käyntien aikana.
Ostoskorin synkronointi
Ostoskorisi synkronoituu istuntojesi välillä osallistuvissa verkkokaupoissa, Shop-sovelluksessa ja Shop-verkkosivustolla, kun teet jotakin seuraavista:
- Shop Payn valitseminen maksutavaksi ostoskorissa tai kassalla.
- Kirjaudu sisään asiakastilillesi osallistuvassa verkkokaupassa Shopin avulla. Joissakin verkkokaupoissa myös kirjautuminen Shop-tilisi sähköpostiosoitteella synkronoi ostoskorisi.
- Vieraile osallistuvassa verkkokaupassa sen jälkeen, kun olet kirjautunut sisään Shopiin toisen selainistunnon aikana, riippumatta siitä, oletko kirjautunut sisään Shop-tililläsi kyseisessä verkkokaupassa.
Ostoskorin synkronointia koskevia huomioita
Huomioi seuraavat ostoskorin synkronointia koskevat seikat:
- Vain yksi ostoskori synkronoidaan kerrallaan. Jos sinulla on jo ostoskori siellä, missä teet ostoksia, kyseistä ostoskoria ei korvata, eikä ostoskorejasi yhdistetä.
- Tuotteiden on oltava saatavilla siellä, missä teet ostoksia, jotta voit ostaa niitä. Tuote, joka on saatavilla vain Shopissa, voi silti synkronoitua verkkokauppasi ostoskoriin, mutta et voi ostaa sitä sieltä.
- Ostoskorin synkronointia voidaan rajoittaa alueen mukaan. Jos teet ostoksia eri alueelta kuin mistä ostoskorisi luotiin, ostoskorisi ei välttämättä siirry mukanasi.