Αφαίρεση κλειδιού πρόσβασης από το Shop

Μπορείτε να αφαιρέσετε ένα κλειδί πρόσβασης Shop από τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Shop ή ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Αφού αφαιρέσετε ένα κλειδί πρόσβασης, αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας Shop σε όλες τις συσκευές όπου είστε συνδεδεμένοι.

Η αφαίρεση ενός κλειδιού πρόσβασης από το Shop το διαγράφει από τον λογαριασμό σας Shop και, στις περισσότερες περιπτώσεις, από τη συσκευή σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το κλειδί πρόσβασης έχει αφαιρεθεί από τη συσκευή σας, ελέγξτε τη σελίδα Κλειδιά πρόσβασης στον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Αφαίρεση κλειδιού πρόσβασης από την εφαρμογή Shop

  1. Από την εφαρμογή Shop, στην καρτέλα home, πατήστε το εικονίδιο Λογαριασμός.

  2. Πατήστε Σύνδεση & ασφάλεια.

  3. Στην ενότητα Κλειδιά πρόσβασης, σύρετε προς τα αριστερά το κλειδί πρόσβασης που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή.

  4. Στο παράθυρο διαλόγου Διαγραφή κλειδιού πρόσβασης, πατήστε Διαγραφή.

Αφαίρεση κλειδιού πρόσβασης από το Shop χρησιμοποιώντας πρόγραμμα περιήγησης ιστού

  1. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μεταβείτε στη διεύθυνση https://shop.app/ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.
  2. Ακολουθήστε τις προτροπές για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Shop.
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Λογαριασμός και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση & ασφάλεια.
  4. Στην ενότητα Κλειδιά πρόσβασης, κάντε κλικ στο κλειδί πρόσβασης που θέλετε να διαγράψετε.
  5. Στο παράθυρο διαλόγου Λεπτομέρειες κλειδιού πρόσβασης, κάντε κλικ στη Διαγραφή κλειδιού πρόσβασης.
  6. Στο παράθυρο διαλόγου Διαγραφή κλειδιού πρόσβασης, κάντε κλικ στη Διαγραφή.
Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;Συνομιλήστε μαζί μας