Synkronisering af indkøbskurv
Din indkøbskurv synkroniseres i begge retninger mellem deltagende webshops og Shop. En indkøbskurv, som du starter i en webshop, synkroniseres til Shop, og en indkøbskurv, som du starter i Shop-appen eller på Shops website, synkroniseres tilbage til den pågældende webshop. Opdateringer af indkøbskurven anvendes begge steder, og din indkøbskurv følger med dig, når du skifter enhed.
Når du logger ind med Shop eller opretter en Shop-konto, kan indkøbskurve, som du tidligere har startet i deltagende webshops under tidligere besøg, også synkroniseres til Shop, og altså ikke kun indkøbskurve fra din aktuelle session.
Synkronisering af din indkøbskurv
Din indkøbskurv synkroniseres mellem dine sessioner på deltagende webshops, i Shop-appen og på Shops hjemmeside, når du gør et af følgende:
- Vælg Shop Pay som betalingsmetode i indkøbskurven eller på betalingssiden.
- Log ind på din kundekonto i en deltagende webshop med Shop. I nogle webshops synkroniseres din indkøbskurv også, hvis du logger ind med mailadressen til din Shop-konto.
- Besøg en deltagende webshop, efter du har logget ind med Shop i en anden browsersession, uanset om du er logget ind med din Shop-konto i den pågældende webshop.
Overvejelser i forbindelse med synkronisering af din indkøbskurv
Gennemgå følgende overvejelser om synkronisering af din indkøbskurv:
- Der synkroniseres kun én indkøbskurv ad gangen. Hvis du allerede har en indkøbskurv der, hvor du handler, erstattes indkøbskurven ikke, og dine indkøbskurve kombineres ikke.
- Produkter skal være tilgængelige der, hvor du handler, for at du kan købe dem. En vare, der udelukkende findes i Shop, kan stadig synkroniseres til indkøbskurven i din webshop, men du kan ikke købe varen der.
- Synkronisering af indkøbskurve kan være begrænset af området. Hvis du handler fra et andet område end det, hvor din indkøbskurv blev oprettet, følger indkøbskurven muligvis ikke med.